Φιλοσοφία

Φιλοσοφία

Φιλοσοφία

Η αφορμή για τη δημιουργία της PAS DE COQ ήταν η αντίφαση που έβλεπαν οι δύο ιδρυτές της, Γρηγόρης και Σοφία, στην πολυτέλεια των αρωμάτων και την μαζική παραγωγή τους. Για εκείνους το πολυτελές άρωμα δεν πρέπει να πωλείται σε χώρους που μοιάζουν με σούπερ μάρκετ, γεμάτους διαφημίσεις που προσπαθούν να πείσουν για τη μοναδικότητα ενός αρώματος που φοριέται από εκατομμύρια ανθρώπους στον κόσμο.
 Με την αρωματοποιία  PAS DE COQ αποφάσισαν να δώσουν τη δική τους εκδοχή για το πολυτελές άρωμα, που παράγεται και πωλείται σε έναν χώρο ατελιέ και επιλέγεται ώστε να αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα και ψυχολογία του κάθε πελάτη χωριστά . Πάντα υποστηρίζοντας  έμπρακτα  το value for money.
Η έδρα της PAS DE COQ είναι η Θεσσαλονίκη.
Στο ατελιέ της στη Θεσσαλονίκη, η PAS DE COQ παραμένει πιστή στην φιλοσοφία των εργαστηρίων- μπουτίκ, όπου ο επισκέπτης μπορεί να δει, να μυρίσει και να αγγίξει τα αρώματα, αλλά και να μάθει περισσότερα για την τέχνη της αρωματοποιίας, χωρίς την υποχρέωση να αγοράσει.
Αναφορικά με τους πελάτες που δεν μπορούν να επισκεφθούν το ατελιέ μας, το internet δίνει τη λύση: μπορούν εύκολα και διασκεδαστικά να κάνουν το τεστ  αρωματογνωσίας  και να τους προτείνουμε αρώματα που ταιριάζουν στον τύπο, στον χαρακτήρα αλλά και την προσωπικότητα του κάθε πελάτη ξεχωριστά….

  PAS DE COQ  : Ακολουθήστε τα ίχνη μας.....