Ποιοι είμαστε

Ποιοι είμαστε

Ποιοι είμαστε

Είμαστε ο πρώτος Ελληνικός οίκος αρωμάτων με χαρακτήρα,  έδρα τη Θεσσαλονίκη & έτος ίδρυσης το 2014.

Οι ιδιοκτήτες Σοφία Φυτούλη και Γρηγόρης Διαμαντόπουλος, είμαστε εραστές των αρωμάτων, των ταξιδιών, του design  και των κόμικ. Η αγάπη μας, αρχικά, για την αρωματοποιία έγινε πάθος δημιουργίας όταν σε ένα από τα ταξίδια μας στη Ν. Γαλλία γνωρίσαμε μία δημιουργική ομάδα νέων αρωματοποιών με έδρα τη Grasse που μας μύησε στον μαγικό κόσμο των αρωμάτων με χαρακτήρα και προσωπικότητα.  Αρωμάτων που δημιουργούν εικόνες και διηγούνται ιστορίες. Άμεσα σχεδόν ξεκινήσαμε να συνεργαζόμαστε, μαθαίνοντας  κοντά τους να ανακαλύπτουμε  πως η σύγχρονη αρωματοποιία μπορεί να αντλήσει έμπνευση από την παραδοσιακή. Το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας είναι η δημιουργία μίας εξαιρετικής συλλογής αρωμάτων με χαρακτήρα και προσωπικότητα. Έμπνευση και αφετηρία μας αποτελούν αρχικά αρώματα που μεσουρανούσαν στην Ευρώπη του Μεσοπολέμου αλλά και παλαιοτέρα. Στην πορεία νέα αρώματα γεννήθηκαν καθώς οι σύγχρονες τάσεις και αισθητική ανοίγουν μπροστά μας νέους ανεξερεύνητους ορίζοντες.  Συνεχίζουμε με αμείωτη δημιουργική διάθεση καθώς στις συλλογές προστίθενται συνέχεια νέα αρώματα αναλόγως εποχής και  έμπνευσης…..

Σε ένα αφαιρετικό χώρο – ατελιέ οι πελάτες με τη βοήθειά μας εξερευνούν τα αρώματα και τις ιστορίες που κρύβουν. Παράλληλα με sur mesure εξυπηρέτηση ανακαλύπτουν κάνοντας τεστ αρωματογνωσίας  την αρωματική οικογένεια στην οποία ανήκουν και τα αρώματα που ταιριάζουν στον χαρακτήρα και την προσωπικότητά τους με τρόπο ώστε το άρωμα που φορούν να αποτελεί πηγή χαράς και ευχαρίστησης ενώ παράλληλα θα τους εκφράζει.

Η πρώτη σειρά αρωμάτων της  Pas de Coq  περιλαμβάνει 41 αρώματα γυναικεία, ανδρικά και unisex  που συνοδεύονται από κρέμες σώματος και αφρόλουτρα καθώς επίσης και  εξαιρετικά αρωματικά ξηρά λάδια (Noble arome) που παρουσιάζονται μέσα από τη σχέση χρώματος-αρώματος, σύμφωνα με τον διεθνή τροχό των αρωμάτων (fragrance wheel). Τελευταία προσθήκη αποτελούν τα αρωματικά κεριά με ένα άρωμα ανά εποχή (4 αρωματικά κεριά το χρόνο που κυκλοφορούν σε limited edition).

Η δεύτερη σειρά αρωμάτων είναι πλέον γεγονός . FAIRY TALES. Οι ήρωες των παραμυθιών αγαπούν τα αρώματα και εμείς σας τα συστήνουμε για να σας γοητεύσουν και να σας ταξιδέψουν στον κόσμο των παραμυθιών.